Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyLitoměřická, Praha - Prosek

Litoměřická, Praha - ProsekVybaveno • Výtah • Balkón 3 m²
Cena10 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 46 226 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Výjimečný, slunný byt s krásným výhledem do zeleně, na románský kostel sv. Václava a na daleký horizont, na Proseku v ulici Litoměřická. Jedná se o zařízený mezonet 3+kk – 75 m2 a balkón 2,7 m2.

Jde o nástavbu na panelovém domě v 8. a 9. nadzemním patře na hraně svahu Proseka k Vysočanům. To dává pohled na Prahu a dále do kraje.

Po vstupu do bytu přecházíme z chodby do obývacího pokoje, kuchyně a do dalšího pokoje. Chloubou bytu je veliký pokoj cca 26 m2 se čtyřmi protilehlými okny, který bývá nádherně zalit paprsky vycházejícího slunce. Do pokoje se dostáváme z chodby po schodech. Návštěvníci bytu jsou překvapení krásným rozhledem na všechny strany jako z chalupy na horách.

Stanice metra C Prosek je vzdálena 3 minuty chůze, stanice metra B Vysočanská 5 minut jízdy autobusem. V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost – nákupní středisko Billa, školky, školy, gymnázium, sportoviště, policejní stanice, obnovený park, dětská hřiště. Obchodní centrum Letňany je vzdáleno cca 5 minut jízdy autem.

Byt disponuje připojením na vysokorychlostní internet (připojení přímo na páteřní síť), které je zdarma. Parkování bez problémů před domem nebo na 50 m vzdáleném parkovišti.

Byt se prodává s vybavením (skříně, postele, sedací souprava, stoly, 42-palcový televizor, kuchyňská linka se spotřebiči, myčka, pračka...) a je vhodný pro vlastní bydlení i na investici. Poplatky 2.500 Kč + energie (cca 3.400 Kč dle spotřeby).

Pokud máte rádi světlo, klid (nikdo další nad vámi nebydlí) a daleký výhled z oken na město a do krajiny, bude se vám líbit.

Při rychlém jednání sleva.

Exceptional, sunny apartment with a beautiful view over green vegatation, Romanesque St. Wenceslas church and distant horizon, Prosek, Litomericka street. It is an equipped maisonnete (duplex apartment) 3+kk – 75 m2 and balcony 2,7 m2.

It is an additional storey over a block house on the 8th and 9th floor on the edge of the slope of Prosek to Vysočany. This gives a view of Prague and further into the region.

After entering the apartment, we pass from the corridor to the living room, the kitchen and to the next room. The pride of the apartment is a large room of approx. 26 m2 with four opposite windows, which is beautifully bathed in the rays of the rising sun. We get to the room from the corridor by stairs. Visitors to the apartment are surprised by the beautiful view in all directions, as if from a cottage in the mountains.

The metro station C Prosek is at a 3 minutes walking distance, metro B station Vysocanská is distant 5 minutes by bus. There is the whole civil infrastructure in the close neighbourhood – Billa supermarket, nursery, schools, grammar school, sports grounds, police station, renovated park, playgrounds. The mall center Letňany is 5 minutes away driving by car.

The flat is connected to a high-speed internet (connection directly to the backbone network) which is free of charge. Parking in front of the house or at 50 m distant parking lot.

The flat is being sold with the equipment (cupboards, beds, lounge suite, tables and chairs,42-inch TV set, kitchen with appliances, dish washer, washing machine) and can be used for your own living or as an investment. The fees are 2.500 Kč + energies (cca 3.400 Kč according to actual consumption).

If you like light, quiet (nobody else is living above you) and outlook from windows on the city and faraway landscape, you will like it.

Discount for quick action.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu198817
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 4. 2023
Podlaží8
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
Užitná plocha75
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 3 m²
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.