Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 45 m² bez realitky

Rezervováno
Palackého třída, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajVybaveno • Balkón

Měsíční nájemné11 000 Kč

Základní nájemné9 000 Kč
Poplatky za energie2 000 Kč
Vratná kauce0 Kč

Nabízím k pronájmu světlý vybavený byt 1+1 (45 m2) v Brně - Králově Poli pro 1-2 osoby (bez zvířat), výhled do klidné části, balkon, sklep. Byt je vybavený (kuch.linka, mikrovlnka, kávovar, sporák, lednička, pračka, šatní skřín, manželská postel, pracovní stůl atd.), oddělená toaleta, koupelna s vanou, plastová okna, parkety. Možnost aktivace internetu UPC. V domě nový výtah. Skvělá dostupnost do centra, tramvajová i trolejbusová zastávka - 50 metrů, k technologickému parku (IBM, Vodafone, Motorola a fakulty VUT) -10 minut chůze. K dispozici ihned.

I offer to rent a furnished apartment 1+1 (45 sqm) in Brno - Královo Pole for 1-2 persons (no pets), cellar, balcony. It is equipped (kitchen unit, microwave, coffee maker, washing machine, refrigerator, wardrobe, double bed, desk, etc.), separate toilet, bathroom with bath, plastic Windows. The possibility of activating the fast Internet UPC. Great access to the city center, tram and trolley - bus stop - 50 m, the Czech Technology Park (IBM, Vodafone, Motorola etc.) -10 minutes walk. Available now.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu198928
Dispozice1+1
Dostupné od14. 10. 2022
VlastnictvíOsobní
Plocha45
VybavenoVybaveno
Podlaží6
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:
Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google