Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 27 m² bez realitkyJana Přibíka, Praha - Vysočany

Jana Přibíka, Praha - VysočanyČástečně vybaveno
Cena1 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 394 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Projekt Dvůr nad Rokytkou je v žádané lokalitě Prahy 9, Nové Vysočany. Okolí projektu tvoří spousta zeleně, lemuje říčka Rokytka a přiléhá nová cyklostezka. Dopravní dostupnost je cca 2 min na TRAM. Byt je dispozičně řešen jako 1+KK se zahrádkou. Obývací pokoj s výstupem na terasu a zahradu, obytná místnost, koupelna, prostorná chodba. Ve standardu bytu jsou dřevěná euro okna, závěsné WC, obložkové zárubně i plovoucí podlahy. K bytu náleží v ceně venkovní parkovací stání a podzemní zděná sklepní kóje. Celý areál je chráněn ostrahou a vjezd do něj možný pouze s přístupovou kartou.

The Court of Rokytka project is an attractive area of Prague 9, New Vysočany. Vicinity of the project is formed with lots of green, its lined with little river Rokytka and with new bicycle lane. Transport accessibility is about 2 mins to the nearest tram stop. The apartment is designed as a bedroom (1+kk) with a garden. Living room with exit to the specious terrace and garden, living room, bathroom and specious hallway. In the standard of the flat are wooden euro windows, wall-hung toilet, encased doorframes and floating floors. The apartment equipment includes outdoor parking space and an underground brick cellar. The whole area is protected and guarded the entrance to it is only possible with an access card.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu198939
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha27
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.