Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 89 m² bez realitkyDo Klukovic, Praha - Hlubočepy

Do Klukovic, Praha - Hlubočepy
Cena4 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 236 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jsem přímý majitel a nabízím k prodeji krásný byt 2+kk/T,OV, 89m2 včetně terasy (12m2), v cihlové novostavbě z roku 2007 v tiché a zelené části Barrandova u Prokopského údolí. Z předsíně bytu, kde je šatna, je vstup do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Kuchyňská linka je vybavena značkovými vestavěnými spotřebiči (myčka, elektrický sporák se sklokeramickou deskou, troubou, digestoř a lednice). Z obývacího pokoje se vchází na terasu. Koupelna má vanu a WC ve společné místnosti. Druhé WC s umyvadlem je zvlášť. Podlahy pokrývá dlažba a dřevěné parkety. Dřevěná eurookna směřují na V a J. V bytě je zabezpečovací systém, dále k němu patří garážové stání a sklep v suterénu domu. Dům má vlastní plynovou kotelnu. V případě zájmu o prohlídku volejte prosím na tel.čislo 734 105 290 (přímý majitel) .

I am the owner and selling a beautiful 2+kk 77m2 flat with a 12 m2 terrace. We love the flat but it is a little small for our growing family. The flat is on the first floor of a small new apartment building built in 2006. There are only 10 apartments in the building. The building is located on the edge of the nature reserve called Prokopske Udoli that is great for biking and hiking and is a 5 min walk from the tram station Poliklinika Barrandov. It is a 15 minute drive to Novy Smichov from the flat.

In the flat there is a large living room with a kitchen in one corner a nice terrace on the other side. There is 1 bedroom, 1 bathroom with bath and WC and 1 small room with a WC. There is also a closet room.

The flat also includes 1 space in the indoor parking garage that is below the flat. There is also a storage unit in the basement.

For more info call 777 348 202

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu199067
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha89
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.