Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+kk • 149 m² bez realitkyZápy, Zápy - Zápy, Středočeský kraj

Zápy, Zápy - Zápy, Středočeský kraj
Cena2 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 519 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Prodám RD 5+kk v Zápech, obytná plocha 149 m2, celková plocha pozemku 413 m2.

Rodinný dům se nachází v centru obce, ve fázi již započaté rekonstrukce (polovina půdy a částečně i přízemí je již zrekonstruované, hydroizolace zadní části domu, hrubé bourací práce).

Součástí prodeje je i projektová dokumentace pro rekonstrukci domu (projekt počítá s připojením domu na všechny inženýrské sítě, s přeměnou elektrického topení na plynové, se zřízením terasy, 2 koupelen a WC, sauny, šatny, krytého parkovacího stání na dvoře).

V současné době je dům bez funkční koupelny, celou zimu byl však vytápěn a větrán. Z inženýrských sítí je v současnosti k dispozici elektřina (220/380V), obecní kanalizace, vlastní studna, obecní vodovod i plyn je na hranici pozemku, vytápění a ohřev vody je zajištěn elektrickým teplovodním kotlem. Na pozemku je menší dvorek a malá zahrádka za domem (cca. 50 m2).

V obci je základní občanská vybavenost - školka, knihovna, obchod, restaurace, sportoviště (fotbalové hřiště, tenisový kurt), zbytek občanské vybavenosti je k dispozici v Brandýse nad Labem (cca. 3 km).

Výborná dopravní dostupnost - bus (PID - cca.30 min.do Prahy), v blízkosti sjezdu z rychlostní komunikace R10 (cca. 1 km) i z dálnice D11 (cca. 6 km), Čelákovice (cca. 7 km), Praha (cca. 12 km).

Výhodná investice v klidné a velice žádané lokalitě - blízká dostupnost nejen Praze, výborná dopravní obslužnost, občanská vybavenost, lesy, rybníky….

K nastěhování: 30/5/2009

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu19908
Dispozice5+kk
Typ budovyOstatní
Plocha149
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.