Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyV Újezdech, Brno - Medlánky, Jihomoravský kraj

V Újezdech, Brno - Medlánky, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena2 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 560 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Světlý a slunečný byt ve třetím patře s výtahem, jeden z nejlépe orientovaných 2+kk v Nových Medlánkách, v dosahu MHD a navíc v těsné blízkosti přírody. Okna i balkon na JZ, překrásný výhled na rybník a zalesněné Medlánecké kopce (nikoli do zástavby!). Kolaudace 2007. V bytě je obývací pokoj s prakticky řešenou kuchyňskou linkou do tvaru U (vyrobena z masívního javoru) s vestavěnými spotřebiči, rozkládací stůl s židlemi (rovněž masiv) a vstupem na balkon. Do ložnice s vestavěnou skříní se pohodlně vejde manželská postel a případně i (patrové) postele pro děti. Dále je zde prostorná předsíň, samostatné WC, koupelna s vanou a velmi praktická komora s úložným prostorem. Do všech pokojů se vchází samostatně z předsíně. Podlahy v pokojích jsou plovoucí, všude jinde naleznete dlažbu. K bytu náleží i zamykatelný čistý sklep dobře přístupný z přízemních garáží. Dále je možno v domě využívat bezplatně kočárkárnu.

Měsíční náklady na provoz bytu jsou do 3.000,-Kč

Spojení: 40m od vchodu zastávka bus č.65, 3 min busem na tram č.1 zast. Řečkovice do centra.

Okolí: bydlení v Medlánkách má opravdu velké výhody: pro děti: dvě nová dětská hřiště přímo u domu, další ve stínu Medláneckého zámeckého parku (cca 5min chůze), blízký rybník vhodný v létě na krmení kačenek či rybaření, v zimě bruslení, volně přístupná přírodní zahrada přímo u rybníku s altánkem a velkým ohništěm, možnost mnoha vycházek s dětmi i pejsky; pro sportovce: u rybníka se dokončuje víceúčelové sportovní hřiště, v okolí jsou přírodní trasy pro vyjížďky na kole, v zimě i na běžkách přímo od domu; pro kohokoliv: Medlánecké letiště s restaurací a letní terasou (cca 30 min pěšky), 2 restaurace s terasou (obě do 10 min pěšky), kavárna, potraviny-večerka (cca 5 min chůze), fitness (2 min chůze), dopolední školička pro děti od 2 let (10 min chůze), atd.

Byt je opravdu velmi útulný, opouštíme ho jen velmi neradi, ale pro nás s dětmi už trošku těsný :-)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu199173
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.