Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 270 m² bez realitkyHorní VršavaVII, Zlín - Zlín, Zlínský kraj

Horní VršavaVII, Zlín - Zlín, Zlínský kraj
Cena12 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 53 847 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


 Kvalitní stavba vybudována v r. 1993. Dům stojí samostatně, v místě kde je krásný výhled jak na město, tak na přírodu,uprostřed zahrady o rozloze cca 1400m2, kde se nachází také zahradní stavba, sloužící jako sauna a dílna.Dům má 2 garáže, terasu.zimní zahradu. V domě je 4x sociální zařízení vč. masážní vany. Každé patro má svoji kuchyni.Podkrovní patro je vytvořeno v ateliérovém stylu, kde je možno zřídit 2 samostatné pokoje.Přízemí slouží jako vstupní a přijímací hala,šatna,kotelna, prádelna,odpočinková hobby místnost a jiné. V místě

je ideální dostupnost sportovního vyžití v sousedním lese a při tom je v dosahu plná občanská vybanenost

 Sale luxurious villa in Zlin ( floor space 270 m2 )

Description of realty:

First-rate strukture built in 1993. The house stands isolated with wonderfull view at city and nature, in the middle of garden (1400m2), where is also garden lodge where is sauna and workshop. The house has 2 garages, terrase, wintergarden. In the house are 4 bathrooms including massage bath. Each floor has kitchen. Attic floor was built in studio style where is possible establish 2 isolated rooms. Ground floor serve as entering hall, cloakroom, boiler-room, laundry, resting hobby room etc. In the locality is accessible forrest for walking, sports etc. Nearby is trolley bus station,shops,etc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu19926
DispoziceOstatní
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha270
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.