Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 72 m² bez realitkyGorkého, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Gorkého, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj
Cena3 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 835 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Prodej bytu v osobním vlastnictví 2,5+1 o využívané obytné ploše 72 m2, velice blízko samotného centra města v krásné cihlové budově. Umístěný je v prvním obytném podlaží, situovaný celý do vnitrobloku, na jih,s výhledem na zahrádku a dále do parku, která k domu patří a kterou je možné plně využívat a dále je výhled do velkého parku, který patří církevnímu internátu. Parkování možné před domem.

V bytě je vše ůplně nové. Původní zůstalo jen cihelné zdivo. Na vše jsou samostatné měřiče, vytápěný vlastním plynovým kotlem. Dřevěná eurookna s bezpečnostními foliemi. Na zahrádku francouzské okno. Vnitřní dveře jsou zrokonstruované původní. Podlahy v pokojích mají plovoucí podlahu, kuchyně, poupelna a předsíň slinutá dlažba. V předsíní podlahové topení, v kuchyni a koupelně položená topná el. rohož.

Kuchyňská linka do U, vyráběná na míru. V předsíní veliká vestavěná skříň.

Rozměry místností cca: Kuchyň 6m2, pokoje 15m2, předsín 16m2, Wc 2m2, koupelna 4m2, ložnice 12m2 ( z obývacího pokoje po dřevěných schodech dolů - půlpokoj)

Naše platby jsou cca 4000,-Kč měsíčně.

V bytě je spousta užitečných i zajímavých detailů. Byt je naprosto bezpečný. Vlivem mohutného starého zdiva je v létě chladný a v zimě teplý.

Uvolnění dle dohody.

Cena k jednání. tel. 603887104

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu199409
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha72
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.