Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 64 m² bez realitkyMurmanská, Praha - Vršovice

Murmanská, Praha - VršoviceMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 200 Kč


Nabízíme Vám k pronájmu byt 2+1, 64m2, po kompletní rekonstrukci v činžovním domě v klidnější části ulice. Celý dům má nová kvalitní okna, fasádu i vnitřní společné prostory, byt je dokonale odhlučněn. Před domem je udržovaná okrasná zeleň. Vybavená kuchyň, kuchyňská linka s plynovým sporákem a troubou, mikrovlnná trouba, digestoř, lednice s mrazákem. Dále v technické místnosti je pračka. Byt je částečně zařízen nábytkem - jídelní stůl se židlemi, knihovna , šatní vestavěná skříň v předsíni po celé stěně, manželská postel, rozkládací sedačka, pc stůl. V koupelně a wc nové obklady a dlažba, rohová vana. Velká TV Sony. Parkování dostupné volně před domem. Výborná veškerá občanská vybavenost a ideální dopravní dostupnost na tramvaj, autobus i metro stanice Strašnická je v docházkové vzdálenosti, ev. jedna zastávka tramvají. Cena poplatků je včetně zálohy na vodu a topení , úklid . Energie si nájemce hradí sám . Pokoje jsou oddělené . Nastěhování je možné ihned dle domluvy .Případně volejte tel. 736623580

We offer for rent apartment 2 +1 , 64m2 , completely renovated apartment building in a quieter part of the street . The whole house has new high-quality windows, facade and interior common areas , the apartment is completely soundproofed . Before the house is maintained ornamental foliage. Fitted kitchen, kitchen with gas stove and oven , microwave oven , hood, fridge and freezer. Furthermore, in the utility room has a washing machine . The apartment is partially furnished - dining table with chairs , a library in the style of Le Patio , wardrobe wardrobe in the hall across the wall , double bed , folding seat, pc desk. The bathroom and toilet new tiles , bath . Large Sony TV . Free parking is available in front. Excellent all amenities and ideal accessibility to the tram , bus and metro stations Strašnická is within walking distance, ev. one tram stop. Suitable for students, rooms are separated.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu199431
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha64
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 219 m (3 min)
PoštaPraha 105
🚶 265 m (3 min)
Obchod
🚶 341 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚶 457 m (5 min)
RestauraceMars
🚶 136 m (2 min)
LékárnaDr. Max
🚶 176 m (2 min)
ŠkolaGymnázium Omská
🚶 264 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Omská
🚶 159 m (2 min)
Sportoviště
🚶 594 m (7 min)
Hřiště
🚶 341 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.