Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 5090 m² bez realitkyV Jedlovci, Všestary - Všestary u Říčan, Středočeský kraj

V Jedlovci, Všestary - Všestary u Říčan, Středočeský kraj
Cena999 Kč

Tato nemovitost již od 4 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Nabízíme k prodeji pozemek o výměře 5090 m2 vhodný pro výstavbu (na pozemku je možno umístit jednu stavbu, popř. až dvě samostatné stavby pro bydlení). Pozemek se nachází v mírně svažitém terénu, je částečně oplocený, zasíťovaný (voda, elektřina, plyn), k dispozici je též vlastní studna s pitnou vodou. V současné době se na pozemku nachází jedna stavební buňka a dřevěný přístřešek. V horní části pozemku se nachází malý rybníček (průměr cca 15 m) s hrází, v současné době vypuštěný.

Pozemek se nachází na kraji obytné zástavby v blízkosti obce Strančice, má dobrou dopravní dostupnost – vlaková zastávka Strančice (do centra Prahy za cca 35 minut, ve špičce jezdí vlaky á 15 min.), nájezd na dálnici - exit 15 (po dálnici na Chodov cca 15 minut). V obci Strančice se nachází veškerá občanská vybavenost (mateřská školka, základní škola, dětský lékař, praktický lékař, lékárna, pošta, obchody).

Pozemek je možné rozdělit a prodat samostatně po cca 2500 m2 za cenu 1499,- Kč / m2. V případě koupě celého pozemku cena 999,- Kč / m2. V ceně jsou zahrnuty též náklady spojené s převodem (případné rozdělení pozemku, sepsání smlouvy, poplatky katastrálnímu úřadu).

V případě zájmu je možné se domluvit na osobní prohlídce. Bližší informace na tel. 776 28 28 74 nebo emailu: tomas.lizner@seznam.cz. Pouze přímí zájemci, realitní kanceláře prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu199471
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha5 090
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.