Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyLipnická, Praha - Kyje

Lipnická, Praha - KyjeČástečně vybaveno
Cena2 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 288 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt 2+kk v novostavbě z roku 2004 s podlahovou plochu 49 m2, zděný balkón o velikosti cca 4,7 m2, patří k němu zděný sklep v suterénu o velikosti cca 2 m2 a příslušné spoluvlastnické podíly. K bytu je možno dokoupit garážové stání nacházející se ve společných garážích pod sousedním domem. Dům je cihlový, zateplený.

Byt je orientován na východ do vnitrobloku, má vlastní plynový kotel umístěný v koupelně, sloužící k vytápění a ohřevu teplé vody, plovoucí podlahy v obývacím pokoji a ložnici, keramickou dlažbu v předsíni, kuchyní a koupelně, dřevěná okna. Koupelna je vybavena vanou a prostorem pro pračku. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou se základním vybavením a možností zapojit jak elektrické tak i plynové spotřebiče. Možnost připojení pevné telefonní linky, UPC televize a internetu. V ložnici je zabudována vestavná skříň.

Nízké poplatky.

Bytový dům je střežen 24 hodin denně kamerovým systémem a bezpečnostní službou.

Možnost parkování před domem nebo v blízkém okolí.

Klidné okolí, zeleň, squash centrum, fitness, pizzerie, restaurace, několik obchodů s potravinami, v docházkové vzdálenosti supermarket.

Výborné dopravní spojení - u domu autobusová zastávka, metro Rajská zahrada pěšky 5 min, tram ze sídliště Lehovec cca 8 min.

(cesta po ní ven z Prahy ve špičce trvá pouhých 5 min).

V okolí je dostupná veškerá občanská vybavenost (pošta, městský úřad, školka, škola, střední odborné učiliště). Cca 5 min autem se nalézá krytý bazén se slanou vodou, do 10 min nákupní centrum Černý Most, IKEA, Hornbach, Makro aj. Výborná je také dostupnost do centra města tramvají nebo metrem.

Nabízím též veškerý právní servis s převodem zdarma.

Dostupnost bytu je ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu199535
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha54
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.