Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 55 m² bez realitkyHolečkova, Praha - Košíře

Holečkova, Praha - KošířeČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby800 Kč


Byt 1+1 (55 m2) Praha 5, 3 min. pěšky od tramvajové zastávky U Zvonu. Bydlení s dobrým spojením do centra - 5 min. tramvají od stanice metra Anděl, možnost parkování v ulici. Nová koupelna s rohovou vanou, nová kuchyňská linka.

V místnostech parkety, dlažba a PVC. Kuchyňská linka s varnou deskou, komora u kuchyně. Balkón (2,5 m2). Elektroměr a plynoměr si nájemce převede na sebe. Zálohová platba je počítána na osobu a zahrnuje zálohy na vodu, úklid domu a popelnice. Kauce jsou dva nájmy. Volný od 15.7..

Apartment 1 +1 (55 m2) in Prague 5, 3 min. walk to the tram stop U Zvonu. Living with a good connection to the center - 5 min. by tram to underground station Anděl, by, parking in the street. New bathroom with corner bath, new kitchen.

The room floors are parquet, tiles and PVC. Kitchen with hob, pantry in the kitchen. Balcony (2.5 m2). Available immediately. The lessee will transfer electric meter and gas mater to himself. An advance payment is per person and includes deposits for water, garbage and cleaning the house.Deposit is two rents. Available from 15.7..

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu199536
Dispozice1+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.