Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 72 m² bez realitkyPlamínkové, Praha - Nusle

Plamínkové, Praha - NusleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Nabízíme k pronájmu udržovaný, částečně zrekonstruovaný byt v panelovém domě na nejvyšším 7. podlaží. Z bytu je krásný výhled na celou Prahu směr Hradčany a Vyšehrad.

Byt sestává ze 2 ložnic, obývacího pokoje a kuchyňě s jídelnou. K dispozici je též velmi praktická mini místnost vhodná jako šatna a dvě prostorné předsíně se zabudouvanou skříní. Obývací pokoj se dá rafinovaně propopojit s jídelnou a kuchyní do jednoho velkého prostoru.

Jedna z ložnic a obyvací pokoj je zcela zrekonstruovaný. Kuchyň a jídelna částečně. Zbytek bytu je ve velmi dobrém stavu. Koupelna a záchod je původní umakart (ale v dobrém stavu) s novou vanou.

V koupelně, kuchyni a jídelně nová dlažba, ve zbytku bytu koberce.

Byt je až na jednu ložnici téměr kompletně vybaven (pračka, nová lednice s mrazákem, trouba). V případě zájmu je možné nechat vystěhovat.

Byt je na ideálním místě. Prakticky přes ulici se nachází jak nákupní cetnrum Arkády a Metro C - Pankrác, zaroveň však na druhou stranu je 100m vzdálený Centrální park Prahy 4, navazující dále na Kavčí hory. Ve vedlejší budově je zdravotní středisko.

Na adrese je k dispozici připojení k internetu od UPC.

Byt se snažíme pronajmout za nižší než průměrný nájem z důvodu, že hledáme solidní dlouhodobé podnájemníky, kteří v bytě vydrží delší dobu a budou spokojeni.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu199572
Dispozice4+kk
Podlaží7
Typ budovyPanel
Plocha72
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.