Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 120 m² bez realitkyČernínská, Praha - Hradčany

Černínská, Praha - Hradčany
Měsíční nájemné25 000 Kč


Praha 1, Hradčany, Černínská ulice, krásný dvoupodlažní nezařízený byt 120m2, 4 1, v domě z 19.století (chráněná památková zóna), po kompletní rekonstrukci z roku 1995, situován ve druhém podlaží a v podkroví. Černínská ulice je klidná poetická lokalita mezi Pražským hradem a Loretánským náměstím, dobře napojena na městskou dopravu (tram. 22,23,1,18,15, metro: Hradčanská a Malostranská). Byt má 3 samostatné ložnice, jídelnu s novou plně vybavenou kuchyní a prostorný obývací pokoj. 3 koupelny (1 velká rohová vana, 2 x sprcha), 3 toalety, pračka, dřevěné podlahy, dlažba a koberce. Možnost parkovacího místa zdarma (karta residenta). Vchod do bytu ze dvora. Nedaleko je dětské hřiště. Přímé jednání s majitelem - žádné poplatky realitním kancelářím.

K nastěhování: 15/4/2008

Prague 1, Hradčany, 120m2, 4 rooms kitchen, newly refurbished, charming two-storey partly furnished apartment in a calm and poetic part of Prague. Boasting a unique position in one of the most romantic parts of the old city, just a stone's throw away from the Prague Castle, close to all of Prague's most important historic and artistic treasures as well as public transport (tram 22, 23, 18, 1, 15). Surrounded by greenery, the property offers bright spacious living with three separate bedrooms, large living room, a dining room with a new and fully-equipped kitchen, three bathrooms (1 bathtub, 2 showers), and 3 toilets. Floors are covered with wood and paving. The amenities include a washing machine. The entrance to the flat is from a courtyard, there is a beautiful playground nearby. Advertised by the owner (no fees to agencies).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu1996
Dispozice4+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha120
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.