Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 100 m² bez realitkySládkovičova, Praha - Krč

Sládkovičova, Praha - KrčVybaveno
Cena3 149 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 974 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Zrekonstruovaný mezonetový byt v osobním vlastnictví o obytné ploše (93m2) + lodžie cca (7m2) + sklep cca (2.5m2) , Praha 4, Krč, Sládkovičova ulice. Jedná se o dispozici 4+KK/L předělaný ze 4+1/L. Byt je po částečné rekonstrukci zejména nové zděné jádro + nová koupelna dohromady s WC viz. foto., plovoucí podlahy, zánovní zachovalá kuchyňská linka se značkovými spotřebiči. viz. foto., vybouraná příčka mezi obývákem a chodbou a schodištěm, vytápění je centrální přes ústřední topení, obecní voda, kanalizace, plynový sporák s el. troubou, dřevěná okna, celý dům je cca před 10 lety zateplen, má původní dřevěná okna, plastové stoupačky, měřáky na teplou si studenou vodu. Nachází se v 1.patře (2.NP) cca 8 metrů nad zemí z jedné strany a 5 metrů nad zemí z druhé strany. Lze ho používat také jako dvougenerační vyjma WC a koupelny, která je v tomto bytě pouze jedna viz. foto. Možnost připojení k internetu a kabelové TV zdarma v rámci používání kabelového rozvodu v domě pouze za TV poplatky. Měsíční poplatky pro 5 osob cca 4.500,-Kč (spol. elektřina, teplá + studená voda, vodné - stočné, vytápění, fond oprav, správcovský poplatek, úklid, výtahy, pojištění, ) + 1.500,-Kč elektřina. Společný kabelový internet i kabelová TV (několik desítek programů). Byt netrpí neduhy panelových domů, tj. zejména vyšší hlučnost. Mnoho parkovacích míst a veškerá dostupnost přímo v místě. V domě vrátnice. Velmi klidná a přitom dostupná lokalita (D1, jižní spojka) s kompletní občanskou vybaveností!

Zastávka autobusu Sídliště Krč pěšky cca 200 m, stanice metra linky C (Kačerov) vzdálena 7 minut. Přímo proti domu je mateřská školka, dvě základní školy cca 3 minuty pěšky, dostupné bez hlavních silnic, vhodné pro mladou rodinu! V blízkosti dva supermarkety, základní obchody do 300 metrů, pošta jednu stanici autobusem.

Dvě stanice autobusem Fakultní Thomayerova nemocnice. Ve vzdálenosti 1 km je Michelský (Krčský) les. Plánována výstavba stanice metra Nové Dvory cca 350 metrů. RK NEVOLAT!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu199620
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha100
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.