Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkySazovická, Praha - Zličín

Sazovická, Praha - ZličínČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč


Pronajmu krasny svetly byt v novostavbe v lokalite Zlicina. Byt se nachazi 10 minut pesky na metro. Sklada se z obyvaciho pokoje s kuchynskym koutem, loznice, predsine, koupelny, komory a balkonu. K bytu nalezi sklep a garazove stani v dome (zahrnuto v cene pronajmu). Byt je pronajiman bez nabytku - je zde kuchynska linka se spotrebici, pracka, vestavena skrin, zaluzie. Je zde moznost TV i pripojeni na internet. K nastehovani od kvetna 2015 na dobu min. 1 roku s moznosti prodlouzeni.

Renting a very nice apartment, full of light, in a new building located in Zlicin. Only 10 minutes walking to the subway station. It consists of living room with kitchen, bedroom, hallway, bathroom, closet and balcony. The cellar and parking spot in the house belongs to the apartment (included in rental price). The apartment is rented unfurnitured - there is a kitchen with appliances, washing machine, wardrobes, and blinds. TV and Internet connection is possible. Available from May 2015 for at least 1 year of renting with extension possibility.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu199687
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.