Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyNa Folimance, Praha - Vinohrady

Na Folimance, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby2 516 Kč


Byt 2+1, 55,4 m2, ul. Na Folimance, Praha 2- Vinohrady. 1. patřo 5-ti patrového cihlového domu. 2x pokoje 22 a 18 m2, kuchyň, spíž, koupelna s rohovou vanou, WC zvlášť, plynový kombinovaný kotel na topení a teplou vodu. Na podlaze parkety, plně vybavená kuchyňská linka: el. sporák s troubou, digestoř, lednička. Satelitní anténa, rozvody UPC a pevné linky. Byt je po kosmetické úpravě. Dům je v dobrém technickém stavu. Výborná dostupnost do centra na MHD. V blízkosti je park Folimanka, sportovní centrum.

For rent 2-bedroom apartment, 55.4 sqm, Na Folimance str., Prague 2 - Vinohrady. The apartment is located on the 2nd floor of a 5th floor brick house. Tho separate rooms 22 and 18 sqm, kitchen, bathroom, wc, chamber. The wooden floor, almost new fully equipped kitchen: electric stove with oven, hood, fridge with freezer). Satellite antenna, UPC internet and landline phone. Washing machine, bathroom with bathtub, separate WC, gas boiler for heating and hot water, wardrobe in corridor. The apartment is after cosmetic repairs. Excellent city transport availability to the center. Near park Folimanka and sport center.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu199688
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.