Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 595 m² bez realitkyFrenštát pod Radhoštěm - Frenštát pod Radhoštěm, Moravskoslezský kraj

Frenštát pod Radhoštěm - Frenštát pod Radhoštěm, Moravskoslezský kraj
Cena790 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 350 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


SLEVA!!! Nabízím k prodeji stavební pozemek / zahrada (je zařazen v územním plánu. Ovocné stromy, jabloně, hrušeň, švestka, třešeň, višeň, kanadské borůvky. Kompletní oplocení drátěným pozinkovaným pletivem 1,8m, SV a JV strana navíc živým plotem, kovová brána a branka, dřevěná stavba se samostatnou kůlnou na nářadí, suché WC, vlastní studna, přípojka elektřiny 220V a 380V, plyn a vodovod na hranici pozemku. Nádherný výhled na hřeben Beskyd, klidné místo u místní komunikace, autobusová zastávka 10m, vlak 15 minut pěšky. Extravilán města s veškerou občanskou vybaveností, školy, školky, střední školy, sportovní i kulturní vyžití, kulturní dům, kino, krytý bazén, aquapark, zimní stadion, tenisové kurty. V ceně projekt bungalovu a garáže od renomovaného architekta.

I offer a building plot that has been kept as a garden, it is fenced by a wire net fence + extra green fence in the NE and SE side, a timber building + an extra tool shed, an earth closet, an own water well, an electric cable terminal 220V + 380V, gas and water mains at plot boarder, a project of bungalow and of a garage in the price. Beautiful view of Beskydy mountains ridge, a quiet place near local road. A bus stop in 10 m distance, a railway station 15 minutes walk, a rural area of the town with all civil, cultural and sport facilities, a covered swimming pool, an aquapark, a winter stadium, tennis courts etc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu199741
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha 595
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.