Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 86 m² bez realitkyVinohradská, Praha - Vinohrady

Vinohradská, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu pečlivě zrekonstruovaný byt v srdci pražských Vinohrad, několik minut chůze od Vinohradského pavilonu a Riegrových sadů. Byt má 2 velké pokoje, samostatně přístupné, dále jídelnu s kuchyní, komoru, technickou místnost s pračkou, sušičkou a lednicí, plně zařízenou šatnu a halu, dále koupelnu se sprchou i vanou. Všechno zařízení bytu (dlažby, dubové parkety, koupelna, WC, vestavěný nábytek, kuchyň, spotřebiče) je nové. Minimální doba pronájmu je 1 rok, při smlouvě na 3 a více let možnost dokoupení základního nábytku. K dispozici je i pravidelný úklid prověřenou uklízečkou. V domě je výtah, v přízemí nová cukrárna a večerka. 3 minuty od bytu se nachází Vinohradský pavilon s obchody a SM Albert. Zastávka MHD před domem. K dispozici od 1.11.2012.

There is no better place to live in Prague. Select an apartment in heart of Vinohrady, few minutes from everything – shopping, public transport and central park Riegrovy sady. The apartment has 2 bedrooms, both independently accessible, kitchen, closet, utility room with washing machine, dryer and refrigerator, fully equipped dressing room and full bathroom with shower and bathtub. Everything (tiles, oak flooring, bathroom, toilet, built-in furniture, kitchen appliances) is new. Direct view of Prague Castle from small balcony. The minimum rental period is 1 year. On 3 year contract, we offer to buy you basic high-quality furniture items. There is an elevator, new patisserie on the ground floor and convenience store in the same building. Supermarket is a 3 minute walk. Trams stop in front, subway one stop or walking distance. Available from November 1, 2012. We speak English. Cleaning service available weekly, same cleaning lady that does our house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu199804
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha86
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.