Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 121 m² bez realitkyŠimáčkova, Praha - Holešovice

Šimáčkova, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Pronajmeme prvorepublikový byt v centru Prahy v části zvané Malý Berlín s krásným vnitroblokem. Byt je přímo na MHD a v docházkové vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost.Byt se nachází na 4tém patře v domě s výtahem. Rozlehlý byt má skvělou dispozicí, nadstandadní světlé výšky, dvě toalety a koupelnu se sprchovým koutem. Kuchyň je plně vybavena. Byt je zařízen pro pohodlný pobyt 4-5ti lidí, včetně ploché televize a sterea.Byt má etážové plynové vytápění. K bytu je možné si pronajmout užívat i dvě parkovací stání ve dvoře (pro velikost vozů např. BMW 7, AUDI Q7 apod).!!! V poplatkách je zahrnutý popatek na vodu, odpad, úklid, výtah spol.elektro, správa domu. Není zahrnuta záloha na el,plyn. Nemáme zájem o spolupráci s realitními kancelářemi.

To Rent First Republic an apartment in the city center of Prague in the area called Little Berlin with a beautiful courtyard. The apartment is on public transport and within walking distance to all shops around.Flat is located on the 4st floor in a building with an elevator. The large apartment has a great disposition, luxury clearance, two toilets and a bathroom with shower. The kitchen is fully equipped. The apartment is furnished with a comfortable stay for 4-5 people, including television and Stereo. The flat has gas heating. With the apartment can be rented and used two parking spaces in the yard (for size cars such as BMW 7, Audi Q7, etc.)Gas and energy fees are not included in the price.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu200037
Dispozice4+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha121
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.