Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 68 m² bez realitkyTerronská, Leština u Světlé - Vrbice u Leštiny, Kraj Vysočina

Terronská, Leština u Světlé - Vrbice u Leštiny, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby700 Kč


Nabízím pronájem bytu 3+kk po celkové rekonstrukci. Byt o výměře 68 m2 se nachází na dolním konci ulice Terronská v Praze 6. Dispozice bytu jsou dva stejně velké pokoje s parketami a okny do ulice Terronská, velká obytná kuchyň se spíží a balkónem do dvora je vybavena kuchyňskou linkou se spotřebiči (lednice, myčka, el. sporák, digestoř) s dlažbou v kuchyňské a plovoucí podlahou v obývací části. Prostorná chodba s plovoucí podlahou, koupelna s vanou, přípojkou na pračku a topným žebříčkem, samostatné WC. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Byt je vybaven novými bezpečnostními dveřmi. Výborná občanská vybavenost (supermarkety Billa a Kaufland, večerky, restaurace, kavárny, Dejvické divadlo), skvělá dopravní obslužnost (1 min. autobusem na metro Dejvická), blízkost zeleně (malé parky, Stromovka, Šárka).

Nájemné činí 13.500 Kč měsíčně, služby cca 700,- Kč/os. (nezahrnuje el. energii, tu hradí nájemce přímo dodavateli, elektřina bude převedena na nájemce). Při podpisu smlouvy bude vyžadováno složení kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu a služeb. K dispozici od 1. 8. 2012.

We offer a three-room flat with kitchen corner after complete renovation. On 68 square meters located at the button end of Terronská street at Prague 6. There are two rooms of same size with parquet floor and windows leading to the Terronská street, a spacious living kitchen with balcony oriented into the yard is fully equipped (fridge, freezer, dishwasher, electric cooker, hood). Roomy corridor, bathroom with bathtub and heating ladder, separated toilet. Heating and hot water is ensured by gas boiler.

The flat is situated in a quiet location close to greenings (small parks, Stromovka, Šárka). There are lots of shops and services nearby (supermarkets such as Billa or Kaufland, convenience stores, restaurants, cafes, a theater). It is also on metro (1 minute by bus to Dejvická).

The rent is CZK 13.500,- and utilities count to CZK 700,- per person (it does not include electricity and gas, those will be transferred to the tenant and paid for separately by him/her). Key money will be one rent plus utilities. Available from August.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu200066
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha68
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.