Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 89 m² bez realitkyFrýdlantská, Praha - Kobylisy

Frýdlantská, Praha - KobylisyVybaveno
Cena3 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 452 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme prodej velmi pěkného, slunného bytu 4+1 (89 m2) s lodžií a komorou po celkové rekonstrukci. Byt se nachází v panelovém domě v 9. patře dvanáctipatrového panelového domu s výtahem. V příjemné, klidné části Prahy 8 – Ďáblice.

Zděné jádro, nová koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a pračkou. Toaleta je řešena odděleně. Nová kuchyňská linka vč. spotřebičů. Ložnice mají koberce a jsou zařízeny novým nábytkem. V ostatních místnostech linoleum v designu tmavého dubu. V bytě jsou plastová okna se žaluziemi. Je možnost využití společné lodžie na chodbě. Velice dobrá dopravní dostupnost (před domem zastávka tramvaje, autobusu a nedaleko metro C - Ládví). Veškerá občanská vybavenost. Nedaleko škola a školka. Před domem nové dětské hřiště. V těsné blízkosti Ďáblický háj. Cena bytu 3350000,-Kč je včetně anuity!

Družstevní vlastnictví s nesplacenou anuitou ve výši 880 000 Kč. Anuitu lze splácet v měsíčních splátkách (5600,- měsíčně / 19 let), nebo jednorázově doplatit bez sankcí koncem roku 2012 nebo 2013.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu200129
Dispozice4+1
Podlaží9
Typ budovyPanel
Plocha89
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.