Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyHorní, Praha - Nusle

Horní, Praha - NusleVybaveno
Cena2 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 330 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt v osobním vlastnictví, původně 2+kk, nyní dispozičně řešen jako 3+kk. Dobrý "startovní byt". Po rekonstrukci z roku 2008. Výměra 46 m2 v přízemí cihlového činžovního domu z 30. let v lokalitě Nusle. Výborná dostupnost do centra: Muzeum tramvají 11 za 8 minut, Pankrác autobusem 188 za 5 minut. Za trochou zeleně je možno vyrazit do blízkého parku Pod Jezerkou (asi 100 metrů).

Byt má nová plastová okna (2011), nový boiler (2010), plynové topení WAW a vlastní vodoměr. V obývacím pokoji najdete patro na spaní a prostor pro "pracovnu" pod patrem. V pokoji naleznete poschoďovou postel a vestavěnou skříň, postel i skříň byly vyrobeny na míru, takže dobře využívají prostor pokoje. Kuchyň má podhled a úložný prostor nad celou kuchyní. K bytu je dispozici také kočárkárna/kolárna a sklep.

Byt je kompletně vybaven: vestavěná myčka, plynový sporák s elektrickou horkovzdušnou troubou, digestoř s odvodem do světlíku, lednička s mrazákem, mikrovlnná trouba, pračka, internet + wifi, LCD TV.

Okna jsou ve výšce okolo 1,6 a 1,8 metrů. Parkování je v ulici před domem.

Výměry pokojů:

* kuchyň 5.6 m2

* koupelna 5 m2

* jídelna 10 m2

* dětský pokoj 11.9 m2

* obývací pokoj 14 m2

Apartment situated as 3 + kitchen corner after reconstruction from 2008. Floor area of 46 m2 located in the ground floor of a historical building from 1930. The house is located in Nusle, close the centre: Museum by tram 11 in 8 minutes, Pankác by bus 188 in 5 minutes. In a near distance you can find Pod Jezerkou park offering greenery for walks and relax.

There are new plastic windows in the apartment (from 2011), new boiler (from 2010), gas heating WAW and water meter.

Hi-bed in the living room offers space under the bed as a cozy working place. The other room offers a bunk bed and a big cupboard, both manufactured to fit the room well. Kitchen offers extra space above the room. There is also a pram-room/bike-room and a basement available for the new owner of the flat.

Apartment is completely furnished: dish washer, gas cooker with hot air own, digestor, fridge with a freezer, microwave, washing machine (1200 rpm, 6 Kg), internet + wifi, LCD TV (66 cm).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu200345
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha46
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.