Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 69 m² bez realitkyNa Rybníčku, Humpolec - Humpolec, Kraj Vysočina

Na Rybníčku, Humpolec - Humpolec, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Cena1 234 567 Kč

Tato nemovitost již od 5 236 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám prostorný, světlý byt 3+1 v osobním vlastnictví v panelovém domě na sídlišti "Na Rybníčku". Dům má plastová okna (výměna cca 2007) a je kompletně zateplen (2011). Parkování před domem. Rozvody vody (stoupačky) v plastu. Loni proběhla regenerace sídliště (navýšení parkovacích míst, oprava chodníků, nová hřiště, veřejné osvětlení, mobiliář).

Byt je v 6. patře v výhledem na jih a západ. Součástí bytu jsou: kuchyně, obývací pokoj, ložnice, pracovna (dětský pokoj), WC, koupelna, předsíň, šatna a zasklená lodžie. K bytu rovněž náleží sklepní kóje. Bytové jádro původní umakartové po lehké renovaci (2003), kuchyňská linka vyměněna (2003). Přivedena internetová přípojka a satelitní TV. Celkově je byt velmi zachovalý a od jeho renovace v r. 2003 je minimálně obývaný.

V dosahu se nachází veškerá občanská vybavenost včetně parku, základní i střední školy a školky. Bytové vybavení (kuchyně, ložnice, pracovna) ponechávám na místě. Volný ihned. Více fotek ke stažení na http://www.uloz.to/xfFQfx4/prodej-byt-hu-zip

Žádám realitní kanceláře, aby mě nekontaktovaly. Děkuji

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu200381
Dispozice3+1
Podlaží6
Typ budovyPanel
Užitná plocha69
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.