Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 2525 m² bez realitkyLoučná nad Desnou - Kociánov, Olomoucký kraj

Loučná nad Desnou - Kociánov, Olomoucký kraj
Cena480 Kč

Tato nemovitost již od 2 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej pozemku – investice.

Prodám pozemek v obci Loučná nad Desnou, místní část Rejhotice, okres Šumperk o výměře 2525 m2. Věškeré sítě tj. voda, plyn, elektro, kanalizace jsou na pozemku. Jedná se o klidné místo mimo hlavní komunikaci, celoročně přístupné po místní asfaltové cestě.

Pozemek lze koupit též jako investici, protože obec Loučná patří mezi velmi dynamicky se rozvíjející obce v Jeseníkách s bohatou nabídkou služeb pro rekreaci jak v letních měsících, tak i v zimě. V okolí je velká nabídka terénů pro sjezdové lyžování(3 sedačky a 11 vleků) i upravené běžecké trasy z nich nejvýznamnější jsou Červenohorské sedlo http://www.skiklub-su.cz/index.php?a=cat.72 a Kouty http://www.kouty.cz/leto/o-arealu-kouty/aktivity-v-arealu . Samozřejmostí je v Jeseníkách pěší turistika a mnoho dalších aktivit v Loučné http://www.loucna-nad-desnou.cz/virtualni-prohlidky . Vzhledem k tomu, že v areálu Kouty budou pořádat závody FIS seriálu je rozvoj celého mikroregionu určitý a tím i jistota, že ceny pozemků porostou a současně se bude zhodnocovat investice.

Pozemek 2525 m2 prodám za cenu 480Kč/m2, nebo po částech - skládá se ze dvou částí o výměře 925 m2 cena 600 kč/m2 a 1600 za m2 - na tomto pozemku je započatá stavba cena 490 kč/m2 včetně projektu a veškerého příslušenství.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu200477
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha2 525
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.