Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 120 m² bez realitkyHoleckova, Praha - Smíchov

Holeckova, Praha - Smíchov
Měsíční nájemné23 000 Kč


Pronajmu atypický, velmi prostorný, exkluzívní byt 3 kk, 120 m2 se dvěma terasami, každá 50 m2 a vlastní garáží a sklepem na Smíchově, ul Holečkova v těsné blízkosti parku Klamovka. Byt je po celkové, luxusní rekonstrukci v roce 2005, plně zařízený s krásnými výhledy. Nájemné 23000,- služby a energie cca 5000,- (lze snížit dle spotřeby). Vybavení bytu: kompletní zařízení, vestavěné skříně, kuch. kout (myčka, lednice s velkým mrazákem, horkovzdušná trouba, sklokeram. varná deska, mikrovlnná trouba. V bytě jsou 2 WC a pracovní komora s pračkou, v koupelně se sprchovým koutem je podlahové vytápění, vodovodní baterie Grohe, sanitární keramika Laufen, na jedné terase elektrická stahovací markýza. Nová EURO okna, na podlahách parkety, v ložnici koberec, bezpečnostní alarm v bytě, na terasách i v garáži, možnost bezplatného internetu. Výborná dopravní dostupnost, tram i bus, 2 tram. stanice od centra Nový Smíchov a metra B Anděl, v blízkosti Petřín, tenisové kurty pouze 1 minutu chůze.Volný IHNED.

Immaculate newly designed apartment for rent in Prague 5-Smichov, Holeckova street. 120 m2 living accommodation, 2 beautiful 50 m2 terraces, one with ornate fountain and fully automatic canopy. Hosepipes and electric sockets to both terraces. Built in furniture throughout the whole flat with exclusive moving glass doors to total change the atmosphere. The lounge is extremely spacious looking onto the terrace and has Austrian special wooden flooring. There is German fitted kitchen with double sink, dishwasher, oven, electric hob and fridge freezer. Bathroom has top German fittings, his and hers Laufen washbasins, granite shower unit, toilet and bidet. There are two large bedrooms, one has a built in study room and entrance to the 2nd terrace. A further toilet is off the main entrance to the apartment, totally decorated by stainless steel, there is also entrance to the utility room which has a further sink and new washing machine. The whole apartment is not overlooked, has a large garage with automatic door and is in proximity to the park and local shops. Tennis club 1 minute walk, 2 tram stops from Andel business and shopping centre, metro B line and French College of Prague. Both the apartment and the garage are fitted with the security alarm.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu2005
Dispozice3+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha120
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.