Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej rekreačního objektu 3+kk • 90 m² bez realitky

, Vybaveno
Cena350 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 588 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Nabízíme na prodej rekreační bungalov přímo v areálu termálního koupaliště Vadaš Štúrovo na Slovensku. Sezóna otevření bazénů je od 1.5 až 20.9 každoročně. Objekt je využíván na soukromé i podnikatelské účely. Velice oblíbené místo českých, slovenských a polských rekreantů. Obsazenost se každoročně pohybuje nad úrovní 70 %. Při seriozním jednání přenechání stálých zákazníků. Bungalov se nachází uprostřed areálu Vadaš, kde naproti jsou tenisové kurty, fotbalové hřiště, minigolf a umělý rybník s možností chytání ryb. Nejbližší bazén se nachází přibližně 150 metrů od objektu. Bazény jsou rozděleny dle teplot vody - od plaveckých až po relaxační. Možnost i nočního koupání. Vybavenost střediska na vysoké úrovni. Volný čas - v blízkosti cca 60 km Budapešť, cyklostezky, historické město Ostřihom na druhé straně Dunaje, skvělé maďarské restaurace a cukrárny. Objekt má 3 samostatné pokoje, v kterých jsou 2 dvoupatrové postele, společné WC a sprcha, externí kuchyňka na terase, která je zastřešena, cca 4 parkovací místa na vlastním pozemku.

CZ kontakt 739000469 - Martin Dorot

SK kontakt +421905735032 - Katarína Dorotová

We offer a holiday bungalow for sale in the area of thermal swimming pool Vadaš Štúrovo in the Slovak Republic. Season opening of swimming pools is from 1.5 to 20.9 annually. The building is used for private and business purposes. Very popular place of Czech, Slovak and Polish holidaymakers. Availability varies each year above 70%. When serious negotiations abandonment of regular customers. Bungalow is situated in the middle area Vadaš, opposite where there are tennis courts, football pitch, mini golf and an artificial pond with fishing. The nearest pool is located approximately 150 meters from the building. Pools are divided according to water temperature - from swimming to relaxing. Possibility of night swimming. Availability of high-level centers. Free time - close about 60 km Budapest, bicycle paths, historic town of Esztergom, on the other side of the Danube, the great Hungarian restaurants and pastry shops. The building has 3 separate rooms with 2 double-decker beds, common toilet and shower, kitchen outside on the terrace, which is covered, about 4 parking spaces on their own land.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu200694
Dispozice3+kk
Dostupné od9. 3. 2023
Typ budovyOstatní
Plocha90
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.