Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 2+1 • 39 m² bez realitkyStrážkovice - Strážkovice, Jihočeský kraj

Strážkovice - Strážkovice, Jihočeský krajVybaveno
Cena490 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 078 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


S realitkou Prolux Consulting Int.s.r.o. mám vypovězenou smlouvu,její praktiky neakceptuji..tedy ani podvodné a mnou neautorizované ceny.Varuji před ní všechny ostatní prodejce!!!!!

Chata je kompletně zařízená,k okamžitému využití. Je v sousedství dalších dvou chat,nedaleko jen bývalá myslivna.Je v klidném prostředí,konec lesa,pak jen pole..srny chodí až k chatě,vhodné pro maximální relaxaci.

Chata je dřevěná,o zastavěné ploše 39 m2,na pozemku v osobním vlastnictví výměře 356 m2.Místnosti jsou vstupní veranda,obývák,kuchyň,ložnice,prodej včetně nábytku,lednice.WC suché,navazuje na chatu.Je v původním stavu, lze rekonstruovat,či k postavení nové chaty.Na pozemku je studna,elektrika,220/380V,dřevěná garáž s kutilskou dílnou.Vytápění je zajištěno tuhými palivy. K chatě vede příjezdová cesta,vzdálenost od Českých Budějovic 17km,ve Strážkovicích je restaurace,obchod.Vlak z nedalekého Trocnova,na kraji lesa meziměstská doprava.Nemovitost je vhodná pro individulání rekreaci v krásné přírodě. Pozemek je k dispozici ihned.V okolí je možnost rybaření, lyžování, turistiky,houbaření..Další navazující pozemek lze přikoupit.CENA 490000 KČ,PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ MOŽNÁ SLEVA

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu200735
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Plocha39
VybavenoVybaveno
Typ budovyOstatní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.