Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 172 m² bez realitkyLibštát - Libštát, Liberecký kraj

Libštát - Libštát, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena0 Kč


Prodám dům 4+1 v Libštátě, okres Semily, který lze využít k trvalému bydlení, podnikání nebo rekreaci.

Dům je zděný, částečně podsklepený, s půdou (vhodnou k vestavbě) a vedlejšími stavbami (garáž, kůlna, sklep se samostatným vchodem - bývalá ledárna hospody). Celková plocha pozemku je 1172 m2.

Obecní vodovod, studna, topení na TP, malá zahrádka.

Osobní jednání, prohlídka po dohodě. CENA DOHODOU

For sale:

A charming 4 bedroom, 2-floor, family house from the 1920’s. The property is nestled in the forested hills on the southern edge of Libstad village, close to nature and just 7 minutes walk into town. A former pub, the object was reconstructed as a family house in the 1960’s and 1970’s. Upgrades to the property were completed through the years, including the addition of a new section of the house, new floors, façade, heating and windows. The house has a small, manageable garden. Total living area is 172 sqm, total land parcel is 1172 sqm.

The property is a brick construction, with a roomy cellar in the main house. The attic space is large and could easily be reconstructed as new living quarters. The property comes with a series of outbuildings, including a garage, a shed, and a sizeable ice house.

Water is drawn from the public system, and the property has an old well. The heating system is solid fuels. The property is suitable as permanent accommodation, for business or as a recreational getaway.

The owner is conducting the sale personally, and the price is negotiable. Viewings can be arranged at the buyer’s convenience. E-mail: klara.donnellan@centrum.cz, tel.: +420606303284

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu200766
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha172
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.