Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkySpolečná, Praha - Libeň

Rezervováno
Společná, Praha - Libeň
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Pronajmu nezařízený 2+kk 47 m s velkou terasou v novostavbě nedaleko metra Ládví, Praha 8, Společná ul. Neprůchozí pokoje, obývák se vstupem na terasu a ložnice, moderní kuchyňská linka s myčkou a barovým pultem, který odděluje obývací pokoj ,koupelna s vanou, terasa s možností grilování, k dispozici pračka. V ložnici velká vestavěná skříň, k dipozici sklepní kóje. Jinak nevybavený. Nové plovoucí podlahy ( na snímku jsou ještě staré) nátěry dveří, vymalováno. Orientace JV, přízemí novostavby v soukromém areálu, výhled do zahrady, světlý byt. Volný od 1.1.2020. Nájem 14 500 Kč + poplatky 3 500 Kč ( včetně zálohy na energie 1900 Kč). Vratná kauce 2 nájmy, možno ve 2 splátkách.

Unfurnished rooms, living room with access to the terrace and bedroom, modern kitchen with dishwasher and bar, large bathroom with tub, terrace with possibility of barbecue and a view of the enclosed courtyard with garden. Orientation SE, ground floor of new building in a private area, bright apartment. Available from 1st September. Rent 14 500 CZK + utilities 3 500 CZK (of which 1900 CZK deposit for electricity, which will be transferred to the tenant). Refundable deposit of 2 rentals, possible in 3 installments.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu200867
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 2020
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické
Užitná plocha47
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.