Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 105 m² bez realitkyPříběnická, Praha - Žižkov

Příběnická, Praha - Žižkov
Měsíční nájemné15 900 Kč

+ Poplatky za služby400 Kč


Pronájem bytu 4+kk. Před dvěmi lety prošel byt celkovou rekonstrukcí, vše je nové. Prostorná chodba vybavená malou kuchyňskou linkou. Čtyři uzamykatelné a neprůchozí pokoje. Dvě koupelny! Oddělené WC.

Plyn a elektřinu má nájemce přihlášenou na sebe a hradí podle skutečné spotřeby (současní nájemníci platí elektřinu 1.300 a plyn 1.300 Kč měsíčně). Poplatky jsou 400 Kč na osobu/měsíc na spotřebu vody, úklid schodiště, osvětlení chodby a domovní odpad.

Ideální poloha v centru města s krásným výhledem. Klidný byt v posledním patře domu, možnost parkování auta před domem (zóna Praha 3). Dům bez výtahu.

Chci klidné nájemníky na dlouhodobější nájem.

Four room appartment for rent. Newly renovated appartment. Spacious hallway with a small kitchen line. Four saparate rooms. Two bathrooms ! Saparate WC.

A Gas and electricity consuption is paid by renter directly to utility company. There is a 400 Kč per person monthly cover charge for cleanig and lightning a stairway, water consumption and waste.

Ideal location in the city center with a beatiful wiew. Quiet flat on the highest floor. Car parking infront of the house is possible (Praha 3 blue zone).

I seek for quiet and longer term renters. Owner can speak English.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu200910
Dispozice4+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha105
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.