Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 25 m² bez realitkyLibická, Praha - Vinohrady

Libická, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Vinohrady, Praha 3, Libická, 1+1, 25 m2, cihla, výtah, zařízený

Byt k pronájmu, v žádané lokalitě Vinohrad, ul. Libická, byt 1+1, 25 m2, cihla, snížené podlaží, výtah, zařízený nábytkem, parkování v modré zóně. Byt je kompletně zrekonstruován, v četně nových elektrospotřebičů, plovoucí podlaha a dlažba, topení ústřední. Kuchyňská linka vybavena elektrickým sporákem, elektrickou a mikrovlnnou troubou s grilem, digestoří, pračkou, lednicí.

K vybavení bytu náleží LED TV s úhlopříčkou 80 cm, internet v ceně. Byt je dále opatřen bezpečnostními dveřmi firmy NEXT. Koupelna se sprchovým koutem, WC samostatně. Byt se nachází v blízkosti metra, mezi stanicemi Flora a Jiřího z Poděbrad. Vzhledem k jeho výborné dopravní dostupnosti a občanské vybavenosti vřele doporučuji. Byt je vhodný i pro studenty a cizince.

Vratná kauce 12000 Kč.

Vinohrady, Prague 3, Libická, 1 +1, 25 m2, brick, elevator, furnished

Apartment for rent, in an attractive area of Vinohrady, Libická street, apartment 1 +1, 25 m2, brick, reduced floor, elevator, furnished, parking in the blue zone. The apartment is completely renovated, in a lavish new appliances, flooring and tiles, central heating. Kitchen equipped with electric stove, electric oven and microwave with grill, extractor hood, washing machine, refrigerator.

The equipment includes LED TV with a diagonal of 80 cm, internet included. The apartment is also equipped with a security door company NEXT. Bathroom with shower, separate toilet. The apartment is located near the subway stations between Flora and George of Podebrady because of its excellent accessibility and amenities I highly recommend it. The apartment is suitable for students and foreigners.

12000 CZK refundable deposit.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu200999
Dispozice1+1
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha25
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.