Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyKryšpínova, Praha - Dolní Měcholupy

Kryšpínova, Praha - Dolní MěcholupyVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nový, příjemný byt, kompletně vybavený orientovaný výhledem do přírody. Pohodlně v tichém prostředí s balkonem a s garážovým parkovacím stáním blízko nákupního střediska Europark Štěrboholy. Za domem začíná cyklo/inline-stezka do Dolních Počernic!

Poloha: na ulici Kutnohorská, přímé napojení na Štěrboholskou radiálu a Jižní Spojku; 400m od nákupního centra Europark Štěrboholy; výborné spojení MHD - bus linky 265, 266, 364, 366, noční 506 na konečnou Metra A Depo Hostivař (zelená) 6min, celkový čas do centra 25min

Kompletně zařízený 2+kk byt (koupelna s vanou, pračka; kuchyňský kout se spotřebiči – lednička, mrazak, mikrovlnka, myčka, indukce, trouba; LCD TV, DVD, wifi připojení na internet; rozkládací gauč, jídelní stůl, manželská postel, velké skříně s úložným prostorem, atd.) EZS s napojením na Pult Centrální Ochrany.

K dispozici ihned. Nájemné 10 000 Kč/měsíčně + 2000 Kč/ měsíčně záloha na služby a elektřinu.

Email: xstel21@gmail.com

Tel: 733 162 994

New comfortable fully equipped 2-room apartment with nice view into green. Easy living placed in quite environment with balcony and garage parking space close to Europark Sterboholy shopping centre. Cycle/inline-track starts behind the house.

Location: on Kutnohorská street, direct connection to Štěrboholska radiála and Jižní Spojka; 400m from Europark Štěrboholy shopping centre; very good BUS connection - lines 265, 266, 364, 366, night line 506 to Metro A (green) station Depo Hostivar 6min, total time to city centre 25min

Fully equipped 2-room flat: bathroom with bath, showering shield, washing-machine; fully equipped kitchen corner - fridge, freezer, induction cooking plates, hot-air oven, dish-washer; LCD flat tv, internet tv (English, German channels incl.), DVD, internet (wifi); dinning table, corner settee (couch foldable to double bed); double bed, spacious wardrobes. Electronic Security System connected to 24h Security Service.

Available now. Rent 10 000 CZK/monthly + 2000 CZK/monthly deposit for service and energy charges.

Email: xstel21@gmail.com

Tel: 733 162 994

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu201034
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha46
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.