Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem chaty, chalupy 7+1 • 1 m² bez realitky1501, Cep - Cep, Jihočeský kraj

1501, Cep - Cep, Jihočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné6 900 Kč

+ Poplatky za služby1 Kč


Cep u Třeboně! Jihočeský kraj! LAST MOMENT!(Třeboňsko)Poslední volné termíny! Vhodný pro rodinu s dětmi, možno jezdit na kolech v bezpečí!

Pronajmu chalupu, která se nachází na okraji malebné vesničky Cep u Třeboně. Leží u místní komunikace, která je nově potažena asfaltem a je možno jezdit na kolečkových bruslích (inlinech) cca 7 km až do Suchdola nad Lužnicí.Chalupa klientům nabízí velkou oplocenou zahradu, kde je velice příjemné posezení.Ze zahrady je možno jít přímo přes louku do lesa, který je protkaný cyklistickými stezkami až do Rakouska.Velký výskyt lesního "bohatství" - borůvek a hub.

VYBAVENÍ: kuchyň s el. sporákem, lednicí, varnou konvicí, mikrovlnnou troubou. Obývací pokoj s krbovými kamny, 2 lůžky a gaučem, TV, SAT, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Dvě ložnice - 1/2lůžková, 1/2lůžková s patrovou postelí. Jedna ložnice je průchozí. Parkování na vlastním pozemku.

V OKOLÍ: obchod a restaurace v obci, 2 rybníky přímo na návsi (možno zajistit povolení rybaření), velké množství "pískoven" s krásně čistou vodou a plážemi, pěší turistika, knihovna, internet, Czech point, obchod, hospoda, tenisový kurt, nohejbalové hřiště a nové interaktivní hřiště pro děti, velké množtví značených cyklotras např. naučná stezka "Okolo Třeboně". Koupání je možné v čistých pískovnách s pískovými plážemi do 3km. Třeboňsko je známé především velkým počtem rybníků (Svět, Opatovický rybník, Podřezanský, rybník Ruda, Spolský, Děkanec, Jamský, Malý, Velký). Ideální prostředí pro in-line bruslení - 6km dlouhá trasa.

VÝLETY: zámek Třeboň, Červená Lhota, úzkokolejka Jindřichův Hradec - Nová Bystřice, Holašovice, zámek Hluboká nad Vltavou, Kozí Hrádek, Novohradské hory, Žofínský prales, Český Krumlov, klášter Zlatá Koruna, vodní nádrž Římov, vodní nádrž Lipno, hrad Rožmberk nad Vltavou, památník Jana Žižky z Trocnova.

Cena: 6900,- Kč za týden.

Kontakt: lujomi@volny.cz, 775 570 691

Volné termíny: 4.8. - 11.8.

18.8. - 25.8.

25.8. - 1.9.

dále pak mimo sezónu je také volno, ceny mimo sezónu jsou odlišné.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu201165
Dispozice7+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha1
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.