Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 110 m² bez realitky"Čajkovského, Praha - Žižkov

"Čajkovského, Praha - Žižkov
Měsíční nájemné30 000 Kč


Nadstandardní krásné bydlení v luxusně zrekonstruovaném bytě v ulici Čajkovského. Nezařízený byt 4+kk o velikosti 110 m2 se nachází ve čtvrtém patře cihlového domu s výtahem. Byt má dvě luxusní koupelny (pračka, sušička), kuchyňskou linku vybavenou spotřebiči Miele (lednice, myčka, sklokeramická deska), ve všech místnostech jsou vestavěné skříně. V celém bytě jsou dřevěné podlahy. Byt se nachází nedaleko náměstí Jiřího z Poděbrad.

 Extra luxury housing in a beautiful renovated apartment in the street Tchaikovsky. Unfurnished apartment 4 + kk on the size of 110 m2 is located in the fourth floor with elevator cihlového house. House has two luxury bathrooms (washing machine, dryer), kitchen unit equipped with Miele appliances (refrigerator, dishwasher, ceramic hob), in all the rooms are built cabinets. Throughout the apartment are wooden floors. Apartment is located near the Square George of Podebrady

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu20120
Dispozice4+kk
Typ budovyOstatní
Plocha110
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.