Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyZenklova, Praha - Libeň

Zenklova, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby600 Kč


Byt je po kompletní rekonstrukci (ukončeno v červenci 2012). K nastěhování od 1.7.2015. V bytě je kuchyňská linka s kombinovaným sporákem a myčkou nádobí. Dále je v bytě koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, toaletou a podlahovým topením. Byt je vybaven plynovým kotlem pro vytápění a ohřev vody. Dům se přes den zamyká.

V bezprostřední blízkosti domu je zastávka tramvaje Stejskalova a cca 500 m je stanice metra Palmovka. Dále se v okolí nachází několik obchodů, parky, cyklostezka, základní škola i školka. Poplatky obsahují svoz odpadu, zálohu na vodu a společnou elektřinu a jejich výše je 600 Kč/osobu. Elektřinu a plyn si musí nájemník přihlásit na sebe. Platby za energie jsou závislé na spotřebě, odhadem do 2000 Kč/měs. Hledáme dlouhodobého nájemníka.

The apartment is completely renovated (completed in July 2012). Available from 1.7.2015. The apartment has a kitchen with a combined stove and dishwasher. Then there is a bathroom with shower, sink, toilet and underfloor heating. The apartment is equipped with a gas boiler for heating and hot water. The building is locked during the day.

In the immediate close to the house is a tram stop Stejskalova and about 500 m underground station Palmovka. Furthermore, in the neighborhood are several shops, parks, cycling, primary school and kindergarten. Fees include waste collection, deposit for water and electricity and shared their amount is 600 CZK / person. Fees for enegry are ca. 2000 CZK/month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu201268
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha53
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.