Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 66 m² bez realitkyU Uranie, Praha - Holešovice

U Uranie, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Světlý moderní byt s krytým balkonem a krásným výhledem na Prahu v 6. patře v novém projektu Holešovický pivovar. Interiér nabízí obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem a vstupem na balkon (5,2 m2), ložnici, koupelnu s vanou, samostatné WC a prostornou šatnu/komoru. Byt je orientován do klidného vnitrobloku. Dubové parkety (mozaika - anglický vzor), kvalitní sanita (Grohe, Laufen, Kaldewei), myčka, sklokeramická varná deska, pračka, šatna vybavená úložným systémem, vestavěná skříň v ložnici, UPC televizní a internetové připojení, domácí vrátný, bezpečnostní dveře. Garážové stání v suterénu budovy (výtah přímo do garáže) je zahrnuto v ceně nájmu. Klidná lokalita v blízkosti nábřeží Vltavy, golfového hřiště a tenisových kurtů. Dobré spojení do centra: tramvaje a metro C Nádraží Holešovice. V areálu se nachází mimo jiné supermarket Albert, DM drogerie, restaurace, kadeřnický salon a joga studio. Poplatky za společné domovní služby a spotřebu energií 3.632 Kč/měs. Elektřina se platí zvlášť.

Bright modern 1-bedroom apartment with a 5.2 m2 balcony and lovely views of Prague on the 5th floor with lift in the Holešovice Brewery residential project. The courtyard oriented flat features living room with open plan contemporary kitchen and balcony access, bathroom with bath tub, separate toilet, and a large walk-in closet/storage. Oak wood mosaic floors, quality fixtures and fittings (Grohe, Laufen, Kaldewei), dishwasher, ceramic cooktop, washer, shelves & hanging bars in the walk-in closet, built-in wardrobe in the bedroom, the UPC cable TV and Internet connection, intercom, security door. Quiet location near the Vltava river, a few minute walk to a golf course and tennis courts. Easy connection to the city center - trams or metro line C, Nádraží Holešovice. Steps to the Austrian School. Within the project there are Albert supermarket, DM drug store, joga studio, beauty salon, restaurant etc. Common building charges and utilities CZK 3.632/mo. Electricity to be paid extra.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu201327
Dispozice2+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha66
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.