Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 31 m² bez realitkyNa Klikovce, Praha - Nusle

Na Klikovce, Praha - NusleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 655 Kč


KLIKOVKA

Nabízíme dlouhodobý pronájem v bytě „s příjemným duchem“ . Byt 31 m2 je nově zrekonstruovaný, ve 2.patře s výtahem ve stylovém cihlovém domě na Pankráci, v dostupnosti centra (3 min. chůze od zastávky Pražského povstání metra C). Je tichý, prosluněný západním sluncem s výhledem z velkého špaletového okna na stromy v zahradě vnitrobloku.

Dispoziční řešení : samostatná velká místnost 21 m2 s dřevěnou podlahou, předsíň s úložnými prostory, nová kuchyň (varná deska, lednice, mikrovlnka, …), nová koupelna s pračkou + WC. Vybavení bytu je možné po dohodě doplnit.

K bytu náleží sklepní kóje v suterénu domu. Vytápění a teplá voda z blokové kotelny V domě kabelová televize a internet (UPC), byt má telef. přípojku.

Byt se nachází ve výborné lokalitě s velmi dobrou dostupností do centra (8 min. metrem na Václavské náměstí), 3 minuty chůze od stanice metra C Pražského povstání a zastávky tramvaje č.18, 10 min. pěšky k Vltavě na tram č.3,17,21 zastávka Podolská nemocnice.

Možnost bohatého sportovního a relaxačního vyžití – 10min Plavecký stadion Podolí, rekreační komplex Žluté lázně, cyklo a in-line stezka u Vltavy směr Zbraslav, na Vyšehrad procházkou 10 min, blízké sportovní centrum Brumlovka, …

V přímém okolí jsou prodejny potravin, pizzeria, zajímavé místní restaurace, čajovna, 2 min. metrem nákupní centrum Arkády.

Nájem měsíčně 8 000,- Kč + záloha na služby (bez elektřiny) 2655,- Kč.

Chcete mít kliku? Neváhejte a pojďte do bytu v ulici Na Klikovce!

Pouze přímé jednání majitel – zájemce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu201348
DispoziceGarsoniéra
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha31
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.