Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 51 m² bez realitky1081, Kaliště - Kaliště u Ondřejova, Středočeský kraj

1081, Kaliště - Kaliště u Ondřejova, Středočeský krajVybaveno
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 602 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt OV 2+kk 51m² + zahrada 50m² + dvojgaráž 30m² + 2x sklep

Nabízím k prodeji 2,5 roku starý byt, jedná se o novostavbu 2+kk o rozměru 51m² v cihlovém domě. K bytu patří zahrada o rozměru 50m², relaxační posezení, elektrická pergola a zabudované osvětlení na dálkové ovládání, rakouský kobercový trávník atd. Vchod na zahradu je z obývacího pokoje, zahrada je však přístupná i z venku, skrz uzamykatelné dveře (tento přístup je vhodný pro využití zahradní techniky). Dále samostatná garáž pro dvě vozidla s elektrickými vraty (plocha 30m²) a dva uzavřené sklepy.

V ložnici a obývacím pokoji jsou plovoucí podlahy, v předsíni a kuchyni dlažba. V celém bytě jsou instalovány proti-hmyzové sítě a žaluzie. V předsíni je na míru vyráběná vestavěná skříň.

Kuchyň je vyrobena na míru, vybavena nadstandardními spotřebiči, kuchyňská trouba Miele, sklokeramická deska Miele, digestoř Whirpool, myčka Whirpool, vestavěná lednice Whirpool.

Celý dům je vytápěn společnou plynovou kotelnou s podporou solárních panelů (každý byt má vlastní měřič spotřeby energie), celkové náklady na byt jsou cca 2500-3000 Kč/měsíc včetně inkasa. V rámci obce Modřice odvoz komunálního odpadu bezplatně.

Lokalita: Byt se nachází v klidném prostředí Bobravského lesa a potoka, široké využití pro sport a rekreaci. Bobrava (část obce Modřice) 10 minut autem do centra města Brna. Vlaková zastávka se nachází 8min. chůze od bytu a cesta vlakem trvá 11 min. na brněnské hl. nádraží. Nejbližší obchod- Tesco Rajhrad 4 min. autem, nákupní centrum Olympie 7min. autem, v blízkosti bytu příjemná restaurace s venkovním posezením 1 min. chůze.

Byt je také možno zakoupit bez garáže a sklepů za cenu 2.000.000kč.

Kontaktní osoba: Bc. Kateřina Brožová - 734 282 552, katerina-brozova@email.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu201359
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha51
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.