Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 32 m² bez realitkyKostřínská, Praha - Bohnice

Kostřínská, Praha - BohniceVybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč


Pronájem zrekonstruovaného bytu 1+kk 32m2 a sklípek v panelovém domě na Praze 8 - Bohnice. V bytě je postel, obývací stěna, kuchyňská linka, lednice, el. vařič, pračka, TV a šatní skříň. Klidná lokalita obklopená zelení a veškerá občanská vybavenost. Autobusem metro C Kobylisy 8min. Neplacené parkoviště před domem. Pouze pro nekuřáky, maximálně 2 osoby, bez zvířat. Cena za 2 osoby 9400,- Kč včetně poplatků a zálohy na elektřinu. RK nevolat! Kontakt: 732 273 271.

Renovated one-room flat 32m2 for rent in Prague – Bohnice with bed, kitchen unit, fridge, living-room suite, washing-machine and wardrobe. Block of flats is situated in silent place with all civic amenities. Easy access to public transport (bus 8 min to metro C Kobylisy). Free parking place in front of the building. Non smokers, max. 2 persons, no animals. Price for 2 persons 9400,- czech crowns including charges with deposit on electricity. Contact: 732 273 271.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu201590
Dispozice1+kk
Podlaží6
Typ budovyPanel
Plocha32
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.