Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 90 m² bez realitkyHlavní třída, Mariánské Lázně - Mariánské Lázně, Karlovarský kraj

Hlavní třída, Mariánské Lázně - Mariánské Lázně, Karlovarský krajVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Velmi nadstandardně zrekonstruovaný byt 3+1 s balkonem v 1.patře domu z počátku 20.století v centru Mariánských Lázní. Obytné místnosti jsou orientovány na východ s úžasným výhledem do parku.

Dispozice bytu: z centrální předsíně je samostatný přístup do všech místností kromě ložnice, do které se vstupuje z obývacího pokoje. Kuchyň je plně vybavena spotřebiči a je orientována na sever. Z ní se vystupuje na prostorný a prosluněný balkon. Koupelna a WC jsou oddělené. V koupelně je nucený odtah do komína, podlahové vytápění a pračka a sušička včetně dostatečného úložného prostoru.

V kuchyni a ložnici jsou zrestaurované staré dřevěné podlahy, v obýváku repasované parkety. V předsíni, koupelně a WC je dlažba, v dětském pokoji celoplošný koberec. V celé bytě je rozveden telefon, Tv a internet. Byt zůstane téměř plně vybaven. Poplatky jsou pro 4člennou rodinu. Vlastní plynový kotel, vodoměry.

Veškerá občanská vybavenost v místě, MHD 1 min. Dvůr u domu včetně hlavního vchodu projde do konce roku zásadní rekonstrukcí.

Byt pronajmu od 1.9.2012 do 31.12.2014.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu201594
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha90
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.