Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 62 m² bez realitkyNemocniční, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Nemocniční, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč


Nabízím dlouhodobý pronájem bytu 2+1 v klidném secesním rohovém domě v širším centru Plzně, v blízkosti Masarykova náměstí a nádraží Jižní předměstí. K dispozici ihned.

Jde o přední část dvojbytu, tj. velkého děleného bytu s průchozí předsíní, sdílenou s nájemci druhé části bytu. Všechny tři obytné místnosti jsou na jedné straně předsíně, propojené přes roh, okna mají orientovaná do ulice. Větší pokoj má balkonek, také do ulice. Samostatné WC a malá koupelna se sprchovým koutem jsou samozřejmě vlastní, na druhé straně předsíně než obytné místnosti. Každá část bytu má také vlastní elektroměr a plynoměr.

Byt je prostorný (uváděná plocha jsou jen pokoje s kuchyní, bez příslušenství), s vysokými stropy, světlý, vzdušný, ale poněkud chladnější, vhodný pro klidný, tichý nenáročný pár nebo malou rodinu. Nachází se v 1. patře secesního domu bez výtahu.

Kutil výhodou - byt je sice podle možností udržovaný, ale není zrekonstruovaný, a tak se šikovné ruce vždy hodí.

Byt je vytápěn pomocí WAW, ohřev TUV vlastním plynovým zásobníkovým ohřívačem vody, je tam menší automatická pračka a lednička s mrazákem, plynový sporák s troubou a základní vybavení (nějaký starší nábytek, záclony, závěsy).

Uváděné poplatky jsou přibližné, v domě se platí služby + vodné a stočné paušálem podle počtu ubytovaných osob (momentálně 310,- Kč osoba/měsíc); plyn a elektřina podle spotřeby na smlouvu uzavřenou na nájemce.

Kauce: jedno měsíční nájemné + paušál (vodné+stočné+služby)

Vychované čistotné zvířátko či dvě jsou vítána!

REALITNÍ KANCELÁŘE PROSÍM V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEVOLAT!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu201612
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha62
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.