Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 76 m² bez realitkyPoděbradská, Praha - Vysočany

Poděbradská, Praha - VysočanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 900 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Hezký byt 3+kk v novostavbě o velikosti 76m2 + prostorná terasa o velikosti 38m2. Byt je částečně zařízen (dřevěná podlaha v obývacím pokoji, 2x botník, velká vestavěná skříň, žaluzie, světla, moderní kuchyně - myčka, trouba, mikrovlnná trouba a sklokeramická deska, lednice s mrazničkou). Dobré úložné prostory díky vnitřní komoře. K bytu náleží parkovací stání v podzemní garáži. Pronájem možný od 16. 6. 2015.

Byt se nachází v objektu Nová Harfa s 24 hodinovou ostrahou, Poděbradská ulice - Vysočany, 2 minuty chůze zastávka MHD, dobrá dostupnost obchodních center Galerie Harfa a Galerie Fenix. V naprosté blízkosti je také cyklostezka, restaurace, prodejna Albert a dětské hřiště.

Nice apartment 3+kk sized 76 m2 in new building with large terrace (38 m2). The apartment is partially furnished (wood floor in the living room, large fitted wardrobe, blinds, lights, modern kitchen - dishwasher, oven, microwave, hob, fridge with freezer). Good storage space through the inner chamber. The apartment has a parking space in underground garage.

The apartment is located in building with 24 hour security, street Poděbradská - Vysočany (Nova Harfa), 2 minutes walk to tram stop, good access to shopping centers (Galerie Harfa and Galerie Fenix). The apartment is located near to bicycle path, restaurants, shops a playground.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu201655
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha76
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.