Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+1 • 145 m² bez realitkyEliášova, Praha - Bubeneč

Eliášova, Praha - Bubeneč
Cena7 975 000 Kč

Tato nemovitost již od 34 405 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


  Částečně zrekonstruovaný byt 4+1 + velká vstupní hala, s dvěmi menšími samostanými místnostmi použitelnými jako úložné prostory s vestavěným konzolovým variabilním systémem - elektro v mědi, kuchyňská linka zn. Sýkora s troubou Electrolux, plynovým sporákem, digestoří a myčkou Whirpool 6th sense. V ložnici vestavěná skříň. Ve všech místnostech původní repasované parkety, repasované dveře se zachovanými měděnými klikami. V kuchyni kompletně nová dřevěná parketová podlaha. Vstupní dveře mají bezpečnostní pětibodovou závoru s tepelnou a hlukovou izolací. Vstup a hala je zastřežena bezpečnostním systémem Jablotron s GSM bránou. Do bytu je přivedeno...

kabelové připojení UPC, telefonní linka, společná anténa. Velký rohový obyvák s vlastním komínem s možností instalace krbu, orientovaný na západ s výhledem na zapadající slunce nad Dejvicemi.

K nastěhování: 19/5/2008

 Partially reconstructed flat 4+1 + big entrance hall, with two small separate extra rooms possible to use as a wardrobe with built up storage system - all electricity changed for copper lines, kitchen from Sykora company with the owen Electrolux, gas kitchen range, digestor and washing maschine Whirpool 6th sense. In bedroom built up wardrobe. In all rooms restaured old wooden floors restaured all doors with copper handles. In kitchen compeltely new wooden floor. Entrance doors are with the five point emergency lock and noise isolation. Entrance and entrance hall is watched by security guard system Jablotron with GSM gate. UPC connection, telephone line, and TV are available in the flat. Big corner living room with own chimney and possible instalment of the fire place, oriented towards the west with nice view on the sunset.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu20167
Dispozice4+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha145
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.