Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej kanceláře 1+kk • 25 m² bez realitkyK náhonu, Praha - Hloubětín

K náhonu, Praha - HloubětínVybaveno
Cena999 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 433 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Praktická, sympatická a netypická moderní suterénní kancelář / nebytový prostor celkové podl. plochy 25m2 (užitné podlahové plochy 20m2) v moderním bytově-administrativním areálu Kejřův mlýn.

Součástí areálu je i soukromý hlídaný parking, dětské hřiště a fitness + sauna (zdarma k dispozici pro vlastníky). Před areálem je stylový dřevěný panel s možností bezplatného umístění firemní cedule. Nemovitost je tedy ideální i jako sídlo firmy.

Do kanceláře / nebyt.prostoru je přístup přes ostrahu/recepci nádhernou historickou bránou. Praktická kancelář pro 1-2 osoby je velmi zajímavě a moderně zařízena a nabízí i podstropní úložné prostory. Na realizaci interiéru se podíleli také renomované architektky z pořadu TV PRIMA "Jak se staví sen".

Nebytový prostor je kompletně vybaven moderním a stylovým kancelářským nábytkem, dvěma okny, televizí, vestavěnou skříní řešenou současně i jako malá kuchyňka, vysokorychlostním internetem, toaletou, elektřinou, videotelefonem, umyvadlem atd a umožňuje okamžitou možnost nastěhování bez dalších výdajů.

Poplatky včetně elektřiny zálohově jen 1200 Kč/měs.

Cena je uvedena bez DPH 20% (možnost odpočtu), bez 3% daně za převod nemovitosti a bez vybavení (cca 99.000 Kč bez DPH)

Practical, unusual and likeable modern basement office / commercial space of the total floor area of ​​25 square meters (usable floor area of ​​20m2) in a modern apartment-complex administrative Kejřův mill.

The area is guarded private parking, playground and fitness + sauna (available free of charge for owners). Before the area is a stylish wooden bar with a free business location signs. The property is ideal as a headquarters.

The office / non-residential.space is accessed through guard / reception beautiful historic gate. Practical office for 1-2 people is very interesting and modern facilities and offers a storage ceiling. The implementation of the interior part of the renowned architect Prima TV show "How to Build a Dream".

Commercial space is fully equipped with modern and stylish office furniture, two windows, television, built-in wardrobe solved simultaneously as a small kitchen, high speed internet, toilet, electricity, sink etc and allows immediate occupancy without additional expenditure.

Prices do not include VAT 20% (certified), without the 3% real estate transfer tax and without equipment (approximately 99th000 CZK without VAT)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu201694
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha25
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.