Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 1030 m² bez realitkyKlášter Hradiště nad Jizerou - Klášter Hradiště nad Jizerou, Středočeský kraj

Klášter Hradiště nad Jizerou - Klášter Hradiště nad Jizerou, Středočeský krajVybaveno
Cena3 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 374 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


RD v krásné lokalitě brány Českého ráje 6+1, 70km z centra Prahy, 40min autem z Černého mostu po R10, na konci vesnice a územního plánu. Původně klasický venkovský domek rekonstruován před 15ti lety.

Na přízemí je obytná hala s krbem, z které je vstup do zahrady a na letní terasu s venkovní kuchyní a zděným krbem. Dále na přízemí: obývák, jídelna, kuchyně (propojené místnosti), hlavní ložnice, toaleta, velká koupelna s vanou, prádelna, malá pracovna.

První patro: velká místnost 5X7m a ložnice, koupelna se sprchovým koutem, velká terasa ke které je schválená projektová dokumentace na nástavbu.

Zahrada: bazén s filtrací, krytá pergola vhodná i k parkování 2ou aut, kůlna na nářadí, zadní otevřená terasa, v zahradě jsou vzrostlé stromy a je vzorně udržovaná, založena byla před 20ti lety, je jižně orientována. Centrální topení plynové, proud380W, vhodné k okamžitému bydlení nebo i jako chalupa. Zastavěná plocha 281m2, celková plocha 1030m2.

Ve vesnici pošta, škola, koupaliště, obchod, restaurace, krásné okolí, vhodné pro milovníky cyklistiky, rybaření, turistiky, historických památek, krásné přírody atd. Vřele doporučujeme vidět .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu201736
Dispozice6+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha1 030
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.