Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 100 m² bez realitkyZnojemská, Jihlava - Jihlava, Kraj Vysočina

Znojemská, Jihlava - Jihlava, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Cena2 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 754 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Předmětem prodeje je ideální ½ podsklepeného rodinného domu o dvou samostatných bytových jednotkách s částečným podkrovím a přistavěnou garáží vč. příslušejících vstupních prostor, půdy, sklepa, dílny, prádelny a sušárny + ½ k tomu náležející zahrady (509 m2). K užívání je určena samostatná bytová jednotka 4+1 v 1. NP a 1 podkrovní místnost.

Dvougenerační RD se nachází v jižní části původní zástavby města Jihlavy v prostoru ve tvaru trojúhelníku s několika domy ohraničeném ulicemi Znojemská, Brtnická a U Slunce. Rodinný dům je situován v blízkosti historického centra města (cca 500 m) na pozemcích p.č. 1921 (251 m2 zastavěná plocha) a p.č. 1922/1 (1018 m2 zahrada).

Hlavní vstup do domu a vjezd do garáže je veden z ulice Znojemská. Boční vstup je veden vrátky přes zahradu z ulice Brtnická naproti zastávce MHD a supermarketu. Okolní zástavbu tvoří rodinné domy, v těsné blízkosti domu se, kromě výše uvedené zastávky MHD a supermarketu, nachází další obchody, služby, lékárna a zdravotní středisko. Velmi dobrou občanskou vybavenost ještě podtrhuje nákupní centrum City Park Jihlava (cca 3 min chůze).

V tomto dvoupodlažním podsklepeném RD, se společným vstupem a kamenným schodištěm, se nachází 2 samostatné bytové jednotky. Bytové jednotce 4+1 v 1. NP dominuje prostorný obývací pokoj, který je spolu s kuchyní a ložnicí orientovaný na západ. Dětský pokoj a selská jizba s dřevěným trámovým stropem a praktickým kachlovým krbem jsou orientovány na východ do zahrady. Pokoje nejsou průchozí, ale mají samostatný vstup z předsíně, která je středobodem bytu. Vytápění ústřední plynové samostatné pro každý byt.

1. NP

předsíň 6 m2

kuchyně 13 m2

obývací pokoj 23 m2

ložnice 15 m2

dětský pokoj 15 m2

jizba 10 m2

koupelna 4 m2

WC 2 m2

CELKEM 88 m2

K bytu dále náleží 1 místnost v podkroví o výměře 19 m2.

1. PP

prádelna 13 m2

sklep 1 28 m2

sklep 2 – sušárna 18 m2

sklep 3 - dílna 22 m2

CELKEM 81 m2

K bytu patří vkusně udržovaná zahrada o celkové ploše 1018 m2 s trávníkem a skleníkem, plná okrasných a ovocných dřevin. Zahrada je od ulice oddělena živým plotem a háječkem, kterému dominují vzrostlé borovice.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu201803
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha100
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.