Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 66 m² bez realitkySokolovská, Rychnov nad Kněžnou - Rychnov nad Kněžnou, Královéhradecký kraj

Sokolovská, Rychnov nad Kněžnou - Rychnov nad Kněžnou, Královéhradecký krajVybaveno
Měsíční nájemné7 400 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k pronájmu slunný, KOMPLETNĚ ZAŘÍZENÝ byt 2+1 v osobním vlastnictví poblíž centra města, ulice Sokolovská. Jedná se o nadstandardně zrekonstruovaný byt s balkonem v revitalizovaném domě (zateplení, plastová okna, měřiče tepla na radiátorech). Celková plocha bytu je 66m² a je situován ve 4. patře s výtahem.

Byt se nachází v části plné zeleně, hned u pěší zóny směrem z náměstí - 4 minuty pěšky od vlakového nádraží (cesta vlakem do Škoda Auto Kvasiny 11 minut), 7 minut na autobusové nádraží. Tři supermarkety do 10 minut.

Zařízení: kuchyňská linka, sklokeramická varná deska, nerezová horkovzdušná trouba, nerezová lednička s mrazákem, myčka, nerezová mikrovlnná trouba s grilem, automatická pračka, vestavné skříně, rozkládací sedačka, konferenční stolek, televizor, rozkládací jídelní stůl až pro 10 osob, čtyři židle, manželská postel, komoda... připojení k internetu pomocí wifi. Podlahové krytiny: v ložnici koberec, v koupelně a na balkoně dlažba, ostatní plovoucí podlahy Parador. Zásuvné dveře na míru, nová elektroinstalace. Nutno vidět.

Cena nájmu k jednání 7.900 Kč + zálohy na náklady spojené s užíváním bytu a energie - odhadem 3.000 Kč/měsíc (záleží na počtu osob). Vratná kauce ve výši jednoho nájmu vč. záloh. Žádná provize realitní kanceláři se neplatí!

Byt je vhodný k dlouhodobému užívání pro jednotlivce či bezdětný pár bez zvířat. K nastěhování od 1. 10. 2012.

V případě zájmu mě prosím kontaktujte, na Vaše dotazy ráda odpovím…

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu201847
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha66
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.