Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyJežkova, Brno - Lesná, Jihomoravský kraj

Ježkova, Brno - Lesná, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné6 700 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím k pronájmu slunný, zařízený byt 1+1 v osobním vlastnictví v atraktivní lokalitě Brno-Lesná, ulice Ježkova. Jedná se o byt s novým zvětšeným balkonem a nádherným výhledem na celé město. Dům je zateplený, nechybí nové stoupačky, plastová okna, zděné jádro, v obývacím pokoji renovované parkety, dálkové vytápění s měřiči tepla na radiátorech. Celková plocha bytu je 40m² a je situován ve 3. patře s výtahem.

Byt se nachází v klidné čtvrti plné zeleně - 7 minut pěšky od supermarketu Billa, 4 minuty od zastávky Blažkova (linky 45, 46, 92) a 6 minut od zastávky Haškova (linky 57, 66, 81). V bezprostřední blízkosti domu lze kdykoli bez problému zaparkovat.

Zařízení: kuchyňská linka, plynový sporák s troubou, lednička s mrazícím boxem, automatická pračka, vestavné skříně, botník, klippan, konferenční stolek, knihovna, jídelní stůl se dvěma židlemi. Ostatní dle dohody.

Nájemné k jednání 6.700 Kč/měsíc + zálohy na náklady spojené s užíváním bytu a energie cca 2.500 Kč/měsíc (záleží na počtu osob). Vratná kauce ve výši jednoho nájmu vč. záloh. Žádná provize realitní kanceláři se neplatí!

Byt je vhodný k dlouhodobému užívání pro jednotlivce či bezdětný pár bez zvířat. K nastěhování od 1. 10. 2012.

V případě zájmu mě prosím kontaktujte, na Vaše dotazy ráda odpovím...

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu201862
Dispozice1+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.