Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkySychrovská, Praha - Kbely

Sychrovská, Praha - KbelyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 400 Kč


Pronajmu slunný byt o velikosti 2+kk (56m2) + terasa (12m2), který se nachází v klidné lokalitě Prahy 9 – Kbely s dobrou dostupností do centra, v 2. patře vila domu z roku 2006.

Velice pěkná klidná lokalita s dobrou dostupností do centra. Ihned u domu se nachází vstup na 2km dlouhou in-linovou dráhu a park. Ve Kbelích veškerá občanská vybavenost - základní škola, mateřské školy, zdravotní středisko, lékárna, supermarket, několik parků, cyklostezka, fitness. Velmi dobrá dopravní dostupnost - zastávka BUS 3 min. chůze od domu, cca 10 min. na stanici metra Letňany. Centrum Prahy (Hlavní nádraží) je alternativě dostupné vlakem do 20 minut.

Byt je vybaven kuchyňskou linkou se zabudovanými elektrickými spotřebiči - elektrická trouba, sklokeramická varná deska, digestoř, lednice, myčka nádobí a drtič odpadků. Vana v koupelně, toaleta v oddělené místnosti. Na podlaze koberec, plovoucí podlaha a dlažba. Vytápění a ohřev teplé vody vlastním plynovým kotlem. Byt je vybaven předokenními roletami a sítěmi proti hmyzu. Terasa je vybavena elektricky ovladatelnou markýzou. Areál villadomů je uzavřen a vybaven dětským hřištěm a uzavřeným parkovištěm. Připojení k internetu přes ADSL či WIFI. V případě zájmu je možné pronajmout i parkování v garáži.

Pronájem činí 12.000,- Kč /měsíčně + poplatky 2400,- Kč/měsíčně (vyúčtování dle skutečné spotřeby). Kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu. Volné k nastěhování ihned.

Sunny apartment 2 + kt (56 m2) + terrace (12m2), situated in a quiet area of Prague 9 - Kbely with good access to the center, in the 2nd floor of the villa house (built in 2006).

Very nice and quiet location with good access to the city center. Directly next to the entrance of the house is located a park with 2K track for inline skating. In city of Kbely all amenities - primary school, kindergarten, health center, pharmacy, supermarket, parks, cycling, fitness room. Very good transportation options - bus stop 3 minutes’ walk from the house, about 10 minutes to the metro station Letnany. The city center (Hlavní nádraží) is alternative reachable by train (20 minutes).

The apartment is equipped with a built-in kitchen with electrical appliances - electric oven, cooktop, dishwasher, crusher, etc. (see pictures). Bathtub in the bathroom. Toilet in separate room. The windows are equipped with sunshades and mosquito nets. The terrace is equipped with an electrical marquee. The part of the residence is a playground and small parking lot. Internet access via ADSL or WIFI. The garage is available for extra cost.

Rent is 12.000, - CZK / month + utilities 2400, - CZK / month (billing according to actual consumption). Deposit of one month's rent. Immediately available.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu201931
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha56
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.